e-book-outdoorondernemers

Een succesvol bedrijf runnen én elke dag buiten zijn?

In ons e-book leren we je hoe je dat doet

3

jaar geleden richtten we onze bedrijven op

30

dagen per maand spelen we buiten

300+

producten hebben we verkocht via onze websites

Voordat wij onze ondernemingen startten, werkten wij beiden in loondienst. We baalden ervan dat we zo weinig vrije tijd en ruimte voor spontaniteit hadden en besloten beiden een eigen bedrijf te beginnen. Voor we het wisten, brachten we lange dagen achter de computer door, keihard werkend om eten op tafel te kunnen zetten. Maar dat was natuurlijk niet de tijd en vrijheid die we zochten...


Inmiddels weten we dat dat anders kan. Je kunt een onderneming hebben én buitenspelen. Een succesvolle outdooronderneming is voor ons een onderneming waarin voldoende ruimte is voor offline buitenspelen, terwijl de inkomsten gewoon doorlopen. Hoe je dat bereikt, leren wij je in ons E-book 'Bouw je Basecamp'. 

Paulien en Laurie van Outdoorondernemers
"Een succesvolle outdooronderneming is voor ons een onderneming waarin voldoende ruimte is voor offline buitenspelen, terwijl de inkomsten gewoon doorlopen"
Paulien & Laurie

Wat leer je in het e-book?

doelgroep-ondernemers

Kies je doelgroep

Wie wil je helpen met je bedrijf? Wie is jouw ideale klant en waar kun je deze vinden? Door welke content voelen zij zich aangesproken? We leren je hoe je een doelgroep kiest en hoe je je ideale klant door-en-door leert kennen, zodat je droomklanten bij jou kopen.

aanbod-ondernemers

Welk product of welke dienst wil je aan je droomklant verkopen? Hoe stel je je aanbod samen? Hoe bepaal je de juiste prijs voor wat je doet? We leren je hoe je je aanbod logisch en commercieel samenstelt, zodat je meer vrije (buitenspeel)tijd voor jezelf overhoudt.

huisstijl-ondernemers

Je huisstijl bepaalt de eerste indruk die je bezoeker van je bedrijf krijgt, en we weten allemaal: een eerste indruk maak je maar één keer. Een slimme outdoorondernemer kiest kleuren, afbeeldingen en lay-outs die bezoekers direct duidelijk maken waar het bedrijf voor staat en die voor herkenning zorgen. Wij leren je hoe je dit aanpakt.

wegwijzer-ondernemers

Hoe wil jij social media inzetten voor je bedrijf en wat ga je waar plaatsen? Hoe kom je aan inspiratie en hoe zorg je ervoor dat je constant zichtbaar bent voor je doelgroep, zonder dat je daarvoor de hele dag online hoeft te zijn? Een goede social media strategie is in deze tijd onmisbaar, zeker voor ondernemers die vaak offline buiten zijn.

outdoorondernemer

Hoe zorg je ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar ook gevonden wordt in Google? En hoe zorg je dat je bezoekers vervolgens je producten of diensten kopen? Een goede website is mooi, vindbaar en winstgevend. Na het lezen en toepassen van de informatie in dit e-book weet jij hoe je dat voor elkaar krijgt.

mailinglist-ondernemers

Een mailinglijst aanmaken lukt meestal wel, maar hoe zorg je ervoor dat jouw droomklanten zich ook echt aanmelden voor jouw mails? En hoe blijf je daarna met hen in contact? We vertellen je hoe je met behulp van je mailinglijst meer klanten krijgt. 

e-book-outdoorondernemers

"Maar als ik dit allemaal moet gaan maken en bijhouden, dan heb ik nóg meer to-do's in mijn bedrijf, en ik heb al zo weinig tijd!"

Geen zorgen, wij weten hoe graag je als outdoorondernemer tijd overhoudt om buiten te zijn, dus we gaan je leren hoe je door het invoeren van alles hierboven juist tijd bespaart. Met de kennis, tips en opdrachten in dit e-book koop je dus je eigen vrijheid. 

ebook
€ 21,95

E-book: Bouw je basecamp

In ons e-book leren we je hoe je zorgt voor een stevige basis in je outdooronderneming. Met een goede website en social media strategie waarmee jij je droomklanten aanspreekt, 

creëer je jouw droomleven. Een leven waarin je van je liefde voor buiten je werk gemaakt hebt en er voldoende tijd is om zelf offline op avontuur te gaan.

Paulien van der Werf van Outdoorondernemers

"Ik wil niet leven om te werken, ik wil werken om te Leven!" 

(ja, Leven met een hoofdletter L)

Paulien
Paulien en Laurie van Outdoorondernemers

Beiden hebben we onze ondernemingen vanaf nul opgebouwd tot winstgevende businesses. We vullen onze dagen met wat we het liefst doen: buitenspelen en andere mensen inspireren om te gaan buitenspelen. En het mooie is: terwijl wij buitenspelen, lopen de bestellingen en inkomsten gewoon door! 

Alle essentiële ingrediënten voor een succesvolle outdooronderneming waarvoor je niet 70 uur per week acher je computer hoeft te zitten, hebben we nu verzameld dit e-book. 

Is dit boek ook voor mensen met een bedrijf buiten de outdoorbranche?

We richten ons op outdoorondernemers: mensen die de vrijheid willen van een eigen bedrijf en naast het ondernemen genoeg tijd willen overhouden om buiten te zijn. Als jij je daarin herkent, dan is dit boek voor jou.

Is het boek ook in gedrukte vorm te koop?

Nee, we verkopen het boek alleen als e-book (het is een PDF). We vinden duurzaamheid erg belangrijk (het is zelfs een van onze kernwaarden) en willen het milieu niet onnodig belasten. Voor een gedrukt boek heb je papier en inkt nodig, en een bezorger met een (diesel)auto, daarom kiezen we ervoor om onze boeken alleen digitaal aan te bieden.

Heb ik ook wat aan het e-book als ik nog geen bedrijf heb (maar wel wil)?

Jazeker! Je hebt dan juíst iets aan dit boek, want we gaan uitgebreid in op de basis van je bedrijf. Je zou het zelfs kunnen zien als een soort stappenplan voor een goed fundament voor je (toekomstige) bedrijf.

Ik ben al een tijdje bezig als ondernemer, heb ik dan nog wat aan het boek?

Als jij in de omschrijving van de hoofdstukken onderwerpen tegenkomt waarbij je denkt ‘dit is bij mij nog niet op orde’, dan heb je wat aan dit boek. Misschien lijken een paar hoofdstukken minder relevant voor je, maar het kan zomaar zijn dat je daar tóch iets nieuws in leest.

Hoeveel pagina’s heeft het boek?

Ruim 90. Maar dat zegt eigenlijk niet zoveel, denken wij. Belangrijker is dat het bomvol staat met relevante informatie, tips en opdrachten, en dat je straks genoeg stof hebt om mee aan de slag te gaan en jouw bedrijf tot een enorm succes te maken.

Wil jij ook geld verdienen terwijl je buiten bent?