favoriete-software-ondernemers

Onze favoriete boeken & programma's

phoenix
Maak in zeer gebruiksvriendelijke software in een handomdraai een mobile friendly website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines en er ook nog eens mooi uitziet.
plugandpay

Maak het je klanten makkelijk om producten bij je te bestellen en voeg eenvoudig upsells toe om je inkomsten te verhogen. Plug & Pay helpt je ook affiliate-partners te vinden.

huddle
Wil je je onderneming uitbreiden met een online leeromgeving en community? In Huddle maak je eenvoudig een functionele leeromgeving met een evenementenfunctie, moodboards en forum.
badass-at-making-money

You're badass at
making money

Werk met Jen Sincero aan je money mindset, een must-read voor iedereen met een eigen onderneming. 
focus-aan-uit
Neuropsycholoog Mark Tigchelaar helpt je weer grip op je focus te krijgen en zo meer gedaan te krijgen in minder tijd.
miracle-morning
Begin je dag met gezonde gewoonten, om vervolgens productief aan het werk te gaan.
storybrand

StoryBrand

Groei je bedrijf door een heldere boodschap te ontwikkelen. De StoryBrand-formule draait helemaal om storytelling en de werking van ons brein.
goedwerk
Leer productief werken en goed plannen met de methode van Cynthia Schultz, ook bekend als Structuurjunkie.
helweek
7 dagen die jouw leven veranderen en waarin je grootse dingen bereikt.

Onze favoriete mailingprogramma’s

Mailerlite is het programma dat wij voor OutdoorOndernemers gebruiken. De eerste 1000 inschrijvingen voor je mailinglijst zijn gratis.
Mailchimp is voor de eerste 2000 inschrijvingen gratis en voor meer inschrijvingen per maand duurder dan Mailerlite. Ook vinden wij Mailerlite gebruiksvriendelijker.
Convertkit is prijziger dan de andere programma's, maar Pauliens favoriet omdat de functies zo lekker simpel zijn en de klantenservice top is.
De links op deze pagina zijn affiliatelinks. Dat betekent dat wij een percentage van de verkoopprijs krijgen als jij via onze linkjes een betaling doet. Dat kost jou niets extra's en die bijdrage helpt ons om content te kunnen blijven publiceren.